‘Jo’ e prerë e Fiorentinës ndaj ofertës së Tottenham prej 40 milion eurosh për Dusan Vlahovic (2000), i konsideruar trashëgimtari i përsosur i Harry Kane.

Violat nuk dëshiron ta privojë veten nga sulmuesi serb dhe, në çdo rast, e vlerësojnë atë nga 60 milion euro e lart. Ky lajm është arportuar nga ‘La Gazzetta dello Sport‘.