Mësohet identiteti i personave që kanë humbur jetën sot tragjikisht, pasi kishin hyrë për të pastruar pusin ku mbushnin ujë të pijshëm. Ngjarja e rëndë ndodhi në fshatin Dushnik të Beratit.

Sipas raportimeve 3 anëtar të një familje u bllokuan për disa kohë në pus, ndërsa për pasojë humbën jetën Kamber Hoxha, 77 vjeç, Neim Hoxha, 46 vjeç si dhe Gentjan Golashi 45 vjec (Njëri prej viktimave Kambeberin e kishte xhaxha, e tjetri daje).

I pari që hyri në pus ishte 77-vjecari Kamber Hoxha, pasi donte të pastronte pusin, por për fat të keq mbeti i bllokuar brenda. Për ta shpëtuar hyri Gentjani, i cili fatkeqësisht ndërroi jetë, ndersa Neimi vdiq rruges per ne spital.