Marcelo Bielsa është në prag të nënshkrimit të një kontrate të re prej 8 milion stërlinash vit-që do ta bëjë atë të paguhet më mirë sesa Ole Gunnar Solskjaer.

Trajneri i Leeds, 64 vjeç, do të firmosë  një kontratë të re pasi i dha fund 16 vitesh vuajtjeje pasi e udhëhoqi skuadrën e  Elland Road përsëri në Premier League.

Leeds fitoi promovim duke fituar titullin e Championship përpara West Brom dhe Fulham, të cilët dolën përmes play-off.

Me skuadrën e tij duke u përgatitur për hapjen e tyre në Premier League kundër kampionëve të  Liverpool, Bielsa është vendosur të shpërblehet për përpjekjet e tij të jashtëzakonshme.

Dhe kontrolli i tij i ri i pagave prej 8 milion – vit – nga 6 milion per në vit – do ta shohë atë të kapërcejë një mori të shefave të lartë, përfshirë këtu shefin e Manchester United Solskjaer.

Në fakt, Bielsa do të bëhet shefi i gjashtë i paguar më i lartë në Premier League, 8 milion stërlinat e tij do të ishin pak mbi 7.5 milion stërlinat e Sol Solskjaer në Manxhester United mega të pasur.