Vetëm ditën e sotme, policia rrugore ka pezulluar 9 patenta, pasi nga ora 07:00-15:00 në Tiranë-Tuneli i Krrabës dhe anasjelltas, këta drejtues kanë lëvizur me një shpejti nga 147 km/h deri në 182 km/h.

Drejtimi i mjetit me shpejtësi tepër të lart është shndërruar në një fenomen shumë shqetësues, duke u bërë burim aksidentesh me pasoja vdekjeje.

Vetëm ditën e sotme, policia rrugore ka pezulluar 9 patenta, pasi nga ora 07:00-15:00 në Tiranë-Tuneli i Krrabës dhe anasjelltas, këta drejtues kanë lëvizur me një shpejti nga 147 km/h deri në 182 km/h.

“Të qarkullosh me mjet s’do të thotë që të të duket si pistë avioni apo makina. Prej orës 07:00 të mëngjesit të sotëm deri në këto momente, kontrolle të pandërprera në Tiranë-Tuneli i Krrabës dhe anasjelltas.

9 patenta të pezulluara për shpejtësi të evidentuara gjatë kontrolleve me prej orës 07:00 deri në orën 15:00. Shpejtësi që varionin nga 147 km/h deri në 182 km/h. Shpejtësi që të vret jetë”, njofton policia rrugore.Shqiptarja.com

Vijon të ndodhë.Të qarkullosh me mjet s'do të thotë që 🛣 të të duket si pistë avioni apo makina 🚀.Prej orës 07:00 të mëngjesit të sotëm deri në këto momente, kontrolle të pandërprera 📸👮🏻♀në Tiranë-Tuneli i Krrabës dhe anasjelltas. 9 patenta të pezulluara për shpejtësi të evidentuara gjatë kontrolleve me 📸✍👮🏻♀, prej orës 07:00 deri në orën 15:00.Shpejtësi që varionin nga 147 km/h deri në 182 km/h.Shpejtësi ✈që të vret jetën🚑.🚫✈🚑🏡❓❓❓❓🚔🚓 📸✍👮🏻♀

Gepostet von Policia Rrugore am Dienstag, 19. November 2019