UEFA i beson së tepërmi arbitrave shqiptarë. Enea Jorgji është graduar në Europa League, për të marrë përgjegjësinë e një nga ndeshjeve më të rëndësishme që ka gjykuar në karrierë.

Ai do të jetë kryesori i takimit mes Ferencvaros dhe Monaco.

Kjo përballje do të luhet në ditën e enjte në orën 21:00 për grupin HEuropa League.