UEFA ka njoftuar dhe zyrtarizuar datat për sezonin e ardhshëm të Ligës së Kampionëve 2020/21.

Gara do të fillojnë me 20 tetor dhe përfundon me Finalen e Stambollit më 29 maj.

Liga e Kampionëve do të fillojë vonë dhe do të mbyllet me Finalen në Stadiumin Ataturk në Stamboll.

Datat e Ligës së Kampionëve 2019-20

  • Raundi i parë i fazës së grupeve – 20/21 tetor, 2020
  • Raundi i dytë i fazës së grupeve – 27/28 tetor 2020
  • Raundi i tretë i fazës së grupeve – 3/4 nëntor, 2020
  • Raundi i katërt i fazës së grupeve – 24/25 nëntor, 2020
  • Raundi i pestë i fazës së grupeve – 1/2 dhjetor 2020
  • Raundi i gjashtë i fazës së grupeve – 8/9 dhjetor 2020

 

  • Raundi i 1/16 – Ndeshjet e para: 16/17 dhe 23/24 shkurt, 2021.  Ndeshjet kthimit: 9/10 dhe 16/17 Mars, 2021
  • Çerekfinalja – Ndeshja e parë: 6/7 Prill, 2021. Ndeshja e kthimit : 13/14 Prill, 2021
  • Gjysmëfinalet – ndeshja e parë: 27/28 Prill, 2021. Ndeshja e kthimit: 4/5 maj, 2021
  • Finalja – 29 maj 2021