Një udhëtim në Nju Jork është gjithmonë një ide e mirë për Valentina Ferragni dhe për këtë arsye ajo përfitoi nga ura për të fluturuar në Amerikë me disa miq.

Mbrëmjen e fundit në Big Apple, ajo i ka dhënë hapësirë ​​sensualitetit me një veshje të destinuar të bëhet must-have më provokuese e vjeshtës.

Për çfarë bëhet fjalë?

Me një body të zi transparent, një model me mëngë të gjata me shirita opake në thithka dhe një dekolte V-je aq e thellë sa arrin pothuajse deri në kërthizë.

Është firmosur Not After Ten, marka e mikeshës së saj Veronica Ferraro e cila në koleksionet e saj ofron pothuajse ekskluzivisht veshje dhe aksesorë me një efekt transparent.