Rep-artisti shqiptar, Capital T, njihet në përgjithësi për jetën luksoze që bën. Shpenzime të mëdha ai jo që bën në përditshmëri, por edhe për rrobat dhe aksesorët unik që mban.

Në një postim të fundit, Shqipe. closetxtra ka grumbulluar shumën të cilën ai ka shpenzuar, për vetëm një veshje të thjeshtë.

Reperi duket se ka harxhuar rreth 19.200 euro për orën e markës ‘Rolex’.

Në pamje të parë, paraqitja e tij duket tejet modeste, por që firmat të cilat Capital T i posedon janë mjaft të kushtueshme.