Njerëzit po shijojne romancen midis Kristit dhe Keisit që ka nisur brenda shtepise se Big Brother Vip. Por jashte shtëpise dikush eshte lenduar nga kjo situate, dhe perflitet se eshte e dashura e Kristit.

Ne fillimet e lojes ai u shpreh ge kishte një marredhënie jashte pa dhënë shumë detaje, madje e cilësonte si nje nder arsyet per te cilat nuk e pranonte afrimitetin e Kejvines. Por gjërat duket se kane ndryshuar!

Ajo quhet Zaza dhe shfaqet e prekur dhe vlereson mesazhet pozitive e mbeshtetese:

“Nuk mund te them me fjale se sa e prekur jam nga kaq shume njerez qe më kontaktuan dhe më ngushelluan. Mesazhet e mia jane te tejmbushura dhe do tè doja t’i pergjigjem secilit prej jush, por nuk kam forcen per ta perballuar tani gjithe këtë.
Shpresoj që te gjithe te qendroni te bekuar dhe shpresoj që Zoti t’ju japë te gjithëve dyfishin edashurise që njerezit po me japin tani.
Me lehteson vertet te di se njerèzit qe as nuk me njohin, e shohin te verteten dhe e vleresoine moralin!
Nuk jam mire dhe do te me duhet pak kohe ge te sherohem dhe te kuptoi disa gjèra qe po mè ndodhin para syve.
Une vij nga njè familje e dashur, e kuidesshme dhe e arsimuar që me ka mèsuar se vlerat ne jete jane brenda se vertetès, moralit dhe aftesise per te gendruar etik, edhe kur gjërat behen te veshtira.
Nuk do të komentoj me tej per kete, pasi besoj se kjo gè eshte kuptuar nga te githe. Oe nga fillimi i njerezimit, e verteta gjithmone ka mbroitur te drejtet. Falenderoj secilin prej jush nga thellesia e zemres sime!”- shkruan Zaza.