I intervistuar për Radio Marte, ish-portieri, Dino Zoff ka shprehur mendimin e tij për garën e kampionatit.

“Scudetto? Interi dukej të ishte favorit, pastaj Milani u shfaq. Napoli po bën veçanërisht mirë dhe gjithçka duhet të vendoset akoma. Si gjithmonë do ta shohim në fushë.

Kombëtarja jashtë Kupës së Botës? E keqe, madje dhe mbi të gjitha pas fitimi i kampionatit. Europian. Tani gjithçka duket e gabuar, por përpara se të ishte në rregull, duhet masë në të folur. Sigurisht, ne humbëm në shtëpi kundër një ekipi që nuk ishte i jashtëzakonshëm dhe ky futboll është një goditje e jashtëzakonshme. Nër Europian ne na eci mjaft mirë, pastaj të gjitha konsideratat e tjera për fidanishtet janë të thjeshta: luajnë më pak italianë”.