FC Barcelona dhe Andreas Bødtker Christensen (1996) kanë arritur një marrëveshje që lojtari t’i bashkohet klubit pasi kontratës së tij me Chelsea FC i erdhi fundi.

Qendërmbrojtësi danez ka nënshkruar një kontratë deri më 30 qershor 2026  me pagë 6 milionë euro në sezon.

Klauzola e tij e lirimit do të jetë 500 milionë euro.

Të enjten, më 7 korrik do të bëhet prezantimi i Andreas Christensen si lojtar i ri i Barçës.