Beşiktaş Futbol A.Ş. raportoi në Platformën e Zbulimit Publik se ishte arritur një marrëveshje me lojtarin dhe klubin e tij për transferimin e futbollistit profesionist Jean Onana (2000) nga klubi francez RC Lens.

Deklarata e dërguar nga Beşiktaş Football Investments Industry and Trade Inc. në Platformën e Zbulimit Publik për mesfusjhorin është si më poshtë:

Transferimi i futbollistit profesionist Jean Emile Junior ONANA ONANA është rënë dakord me klubin e tij dhe me veten e tij. Një tarifë totale transferimi prej 4,037,500 Euro do t’i paguhet klubit RC LENS. Me lojtarin është arritur një marrëveshje për 4 sezone, duke filluar nga sezoni 2023-2024.”