Chelsea ka nenshkruar me mesfushorin zvicerian Denis Zakaria (1996) nga Juventusi.

Juventus Football Club S.p.A. njofton se është arritur një marrëveshje me Chelsea Football Club Ltd për huazimin e përkohshëm, deri më 30 qershor 2023, të të drejtave të regjistrimit të lojtarit Denis Lemi Zakaria Lako Lado për një shumë prej 3 milionë euro dhe bonuse deri në një maksimum prej 1 milion eurosh me arritjen e objektivave të rëna dakord sportive.

Marrëveshja parashikon më tej të drejtën që Chelsea të fitojë përfundimisht të drejtat e regjistrimit të lojtarit; shuma e rënë dakord për asgjësimin përfundimtar është 28.0 milionë euro e pagueshme në tre vjet; shuma mund të rritet deri në një maksimum prej 5 milion eurosh me arritjen e objektivave të mëtejshme të performancës gjatë kohëzgjatjes së kontratës së punës me lojtarin.