Claudio Ranieri (1951) është gati për një sfidë të re.  Trajneri i lindur në Romë rifillon nga Watford, një klub në pronësi të familjes Pozzo, e cila e zgjodhi atë si zëvendësues të Xisco Munoz, i shkarkuar të dielën.

Ranieri ka nënshkruar një kontratë dyvjeçare dhe do të ulet në stolin e katërt anglez të karrierës së tij, pas Chelsea, Leicester (me të cilët ka arritur një fitoren e një kampionati historik) dhe Fulham.