Montpellier ka njoftuar shitjen e Gaëtan Laborde (1994) tek Rennais me një marrëveshje të përhershme për 15 milionë euro.

Francezi i bashkohet Rennes në një marrëveshje katërvjeçare deri më 30 qershor 2025 dhe tani do të luajë në kompeticionet evropiane gjatë turneut të Conference League me klubin e ri.

Sulmuesi do të largohet nga Bordeaux pas tre sezoneve të suksesshme.

Laborde ka luajtur më parë për Bordeaux, ku kaloi përmes akademisë së të rinjve, dhe me Red Star, Clermont dhe Brest.