Galatasaray  i njoftoi Platformës së Zbulimit Publik se u arrit një marrëveshje për transferimin e mesfushorit qëndror norvegjez Fredrik Midtsjö (1993).

Futbollisti ka ardhur nga Alkmaar dhe ka nënshkruar një kontratë trevjecare me klubin turk.

Deklarata e bërë për këtë temë është si më poshtë:

“Është arritur një marrëveshje me futbollistin profesionist Fredrik Midtsjö dhe klubin e tij Alkmaar Zaanstreek për transferimin e lojtarit. Prandaj, një tarifë transferimi prej 3.5 milionë euo.do t’i paguhet ish-klubit të lojtarit.

Me vetë lojtarin është arritur një marrëveshje për 3 sezone, duke filluar nga sezoni futbollistik 2022-2023. Prandaj, një pagë sezonale neto prej 0.975 milionë  euro do t’i paguhet lojtarit për çdo sezon futbolli.

Njoftohet për publikun me respekt.”,