Morten Thorsby është një lojtar i ri i Genoas.

I lindur në Oslo5/5/1996, mesfushori norvegjez vjen në rossoblù nga gjermanët e Union Berlin me formulën e huazimit dhe të blerjes përfundimtare të kushtëzuar nëse plotësohen disa kushte.