Kapiteni i Juventusit, Giorgio Chiellini (1984) rinovoi kontratën e tij deri në 30 qershor 2023.

Sipas raportimeve ai do të fitojë pagë prej 3 milionë eurosh në sezon.

Lajmi është dhënë nga njoftimi për shtyp i lëshuar në mbrëmje nga klubi i Juventusit.

Giorgio Chiellini është bardhezi. Ka kaluar një kohë e gjatë që dukej gjithmonë, dhe është një gjithmonë që do të vazhdojë edhe për sezonet e ardhshme; në fakt, rinovimi i kontratës së tij me Juventusin është zyrtare.

Giorgio është ADN -ja e Juve, ai është histori, ai është i pranishëm, ai është i grintë dhe pasion, ai është zemra dhe koka.  Giorgio është një mijë figura, një mijë numra, shumë rekorde, shumë trofe, por edhe nëntë shkronja…”