E vetmja gjë që mungonte ishte njoftimi zyrtar që pritej shumë pas një dite të gjatë ekzaminimesh mjekësore, takimesh në selinë qendrore dhe një vizite te Appiano Gentile, por tani Marko Arnautovic (1989) mund ta përcaktojë veten në të gjitha qëllimet dhe qëllimet si një lojtar i ri i Interit. Një rikthim pas përvojës shumë të re kur José Mourinho ishte ende në stol. Sulmuesi austriak vjen në formë huazimi me të drejtën dhe detyrimin për të blerë në Milano për një total prej 10 milionë euro nëse niset blerja.

NJOFTIM PËR SHTYP I INTERIT – Sulmuesi austriak i bashkohet Nerazzurrëve nga Bolonja në mënyrë të përkohshme me të drejtën dhe detyrimin për të blerë në rast të paraqitjes së disa kushteve.
Sa aventura mund të keni në trembëdhjetë vjet? Sa vende dhe sa fytyra mund të kaloni? Përgjigja është e vështirë për t’u gjetur, por secili prej tyre ka kontribuar në rritjen e Marko Arnautovic, i cili është rikthyer te Interi pas një turneu të gjatë nëpër botë. I fortë fizikisht, i talentuar me teknikë të shkëlqyeshme dhe praktikisht i dyzuar, Marko është një sulmues i kompletuar, i cili është kthyer në një ikonë të kombëtares austriake, për të cilën mban rekordin e paraqitjeve me 108. Tani ai kthehet te Nerazzurët me të njëjtën dëshirë për të habia që e kishte çuar në Milano në vitin 2009.