Formati dhe dizajni ishin zbuluar para disa kohësh, por tani është gjithashtu zyrtarizuar.

Interi ka zbuluar fanellën e dytë, atë kur luan si i ftuar, për sezonin 2021-2022.

Ngjyra mbizotëruese është e bardha, por i përdredhur rreth këmishës qëndron gjarpri Nerazzurri.

Të dy sponsorët janë të pashmangshëm: shenja e tifozëve $ INTER në gjoks dhe Lenovo në anën e pasme.