Kontrata e tij me Bayern Munich skadoi më 30 qershor 2021 dhe 1 javë më vonë Javi Martinez (1988) fluturoi në Doha për një përvojë të re.

Mesfushori spanjoll nënshkroi një kontratë njëvjeçare me Qatar SC.