Tani është zyrtare. Qendërmbrojtësi brazilian Gleison Bremer (1997) është një lojtar i Juventusit.

Ky është njoftimi për shtyp nga klubi i Juventusit:

“Juventus Football Club S.p.A. njofton se ka arritur një marrëveshje me kompaninë Torino F.C. S.p.A. për blerjen përfundimtare të të drejtave të regjistrimit të lojtarit Gleison Bremer Silva Nascimento për një shumë prej 41,0 milionë euro, të pagueshme në tre vite financiare; përveç tarifave ndihmëse, duke përfshirë kontributin e solidaritetit të parashikuar nga rregulloret e FIFA-s, deri në maksimum 3.6 milionë euro. Përveç kësaj, bonuset janë parashikuar deri në një maksimum prej 8.0 milionë euro për plotësimin e objektivave dhe/ose kushteve të caktuara sportive.”

Juventusi ka nënshkruar një kontratë performancë sportive me të njëjtin lojtar deri më 30 qershor 2027 me pagë fikse 5 milionë euro plus bonuse deri në 1 milionë euro të tjera.

Braziliani do të mbajë fanellën me numrin 3.