Mbrojtësi i djathtë Valentino Lazaro (1996) transferohet te Benfica.

Anësori austriak largohet nga Interi dhe kalon në Lisbonë me formulën e huazimit njëvjeçar.

Njoftimi është dhënë në mediat sociale të klubit portugez.