Lecce njofton se ka fituar, në mënyrë të përkohshme, të drejtën e shërbimeve sportive të futbollistit Samuel Umtiti (1993) nga FC Barcelona.

Mbrojtësi francez kampioni i botës në vitin 2018 do të mbërrijë në aeroportin e Brindisit rreth orës 20:00 dhe nesër do t’i nënshtrohet kontrolleve mjekësore.

Paga e tij bruto prej 20 milionë eurosh do të paguhet e gjitha nga FC Barcelona.