Leicester City përfundoi një marrëveshje për sulmuesin nga Gambia, Patson Daka (1988) nga RB Salzburg për 26 milion stërlina (30 milionë euro).

Daka ka nënshkruar një kontratë pesë-vjeçare deri në Qershor 2026 dhe shihet si pasardhësi afatgjatë i Jamie Vardyt.