Sevilla FC bleu mbrojtësin e majtë Ludwig Augustinsson (1994) nga Werder Bremen për 5.5 milionë euro.

Suedezi mbërriti në Andaluzi këtë të shtunë dhe pasi kaloi testet mjekësore firmosi një kontratë katërvjeçare deri më 30 qershor 2025 me Sevilla FC.