Johan Mojica, mbrojtës kolumbian i lindur në 1992, zyrtarizon kalimin te Atalanta. Së pari ekzaminimet mjekësore të kryera në orët e fundit, pastaj nënshkrimi dhe njoftimi.

Ai vjen në huazim me të drejtë blerjeje për 3.5 milionë euro nga Girona ku bëri 33 paraqitje në Liga2 sezonin e kaluar.

Në Bergamo ai do të gjejë bashkatdhetarët e tij Zapata dhe Muriel. Në vitin 2018 ai bëri Kupën e Botës në Rusi dhe me Kolumbinë e tij arriti në fazën e 1/8 të finaleve.