Mbrojtësi i majtë anglez Danny Rose (1990) i është bashkuar Newcastle United në huazim deri në fund të sezonit nga ekipi i Tottenhamit

Rose ka qenë me Spurs për 13 vitet e fundit, por ka patur disa debate me klubin për mosmarrëveshjet e kontratave duke dhënë një intervistë të hapur, ku ai kritikoi politikën e tyre të transferimit.

Dhe Steve Bruce tani ka përfituar nga pasiguria duke kapur nënshkrimin e huazimit të anglezit ndërkombëtar. Gjithsesi, nuk ka opsion në marrëveshje ta nënshkruajmë atë në mënyrë të përhershme gjatë verës.

Mbrojtësi i majtë i Anglisë Danny Rose, i cili do të veshë fanellën Nr 28 pritet të bëjë debutimin e tij në Newcastle në takimin e së shtunës në Premier League në shtëpi me Norwich.