Olympique Lyonnais njofton ardhjen, në formën e një huazimi të paguar nga Southampton, të mbrojtësit ndërkombëtar kroat Duje Ćaleta-Car (1996) deri më 30 qershor 2024.

Shuma e huazimit është 1.54 milion € dhe vjen me një opsion blerjeje prej 3.59 milion € dhe një bonus prej 2.1 milion €, të cilit mund t’i shtohet një stimul shtesë prej 15% për çdo shitje në të ardhmen.