Atalanta ka zyrtarizuar nënshkrimin e mbrojtësit të majtë italian Giuseppe Pezzella (1997) që vjen nga Parma në formë huazimi me të drejtën e blerjes që bëhet e detyrueshme mbi plotësohen disa kushteve

Atalanta B.C. njofton blerjen e lojtarit Giuseppe Pezzella nga Parma në një bazë të përkohshme me të drejtën e blerjes përfundimtare e cila bëhet e detyrueshme nëse mbrojtësi luan 20 ndeshje dhe Aralanta kualifikohet për në Champions League. “, shkruhet në njoftimet për shtyp.