Paris Saint-Germain konfirmon se trajneri argjentinas Mauricio Pochettino (1972) i ka dhënë fund rolit të tij në klub.

Klubi dëshiron të falënderojë Mauricio Pochettino dhe stafin e tij për punën e tyre dhe t’u uroj atyre më të mirat për të ardhmen.