Nënshkrim në minutën e fundit nga Paris Saint-Germain i cili siguroi mesfushorin sulmues Rafinha Alcantara (1993) nga Barcelona.

Transferim i përhershëm me parametër zero dhe kontratë deri në vitin 2023 për brazilianin.