Reims ka njoftuar se ata ka marrë mbrojtësin qëndror francez Andreaw Gravillon (1998) nga Interi me formulën e huazimit me të drejtën e blerjes.

Vitet e fundit ai ka veshur fanellat e ASM Gargeoise, Benevento, Pescara, Sassuolo, Ascoli dhe Lorient.