Rey Manaj (1997) është zyrtarisht lojtar i lirë. Sulmuesi shqiptar ka përfunduar përpara kohe kontratën e tij me Watford-in. Është vetë klubi anglez, që përmes fazes së vetë zyrtare, ka komunikuar përfundimi ne bashkëpunimit mes palëve. Watford-i bën me dije se kontrata është ndërprerë me pëlqim të dyanshëm dhe i uron Manajt suksese në vazhdimësi të karierës së tij.

Rei Manajt i është ndërprerë kontrata me pëlqim të dyanshëm. Sulmuesi shqiptar shënoi një gol në shtatë paraqitje pas ardhjes së tij në korrik 2022, megjithëse pjesa më e madhe e kohës së tij në Watford u ndikua nga dëmtimi. I urojmë Reit gjithë të mirat në të ardhmen“, – ka njoftuar klubi Watford.