AlNassr ka njoftuar se trajneri Rudi Garcia (1964) është larguar nga klubi me marrëveshje të përbashkët.

Bordi dhe të gjithë në AlNassr kanë falënderuar francezin dhe stafin e tij për punën e tyre të përkushtuar gjatë 8 muajve të fundit.

Sipas mediave largimi i tij erdhi pas konflikteve me lojtarët në dhomat e zhveshjes dhe nuk shkonte mirë as me Cristiano Ronaldon.