Red Bull Salzburg ka kënaqësinë të njoftojë nënshkrimin e mbrojtësit të majtë ndërkombëtar serb Aleksa Terzic (1999) nga Fiorentina për 5.5 milionë euro.

Terzic i bashkohet me një kontratë deri në 30 qershor 2028 dhe bëhet lojtari i tretë serb në radhët e klubit austriak.

Aleksa Terzic do të mbajë fanellën me numrin 3 për ekipin austriak.