Aventurë jashtë Italisë për sulmuesin Sebastiano Esposito, i cili largohet nga Interi dhe shkon të luajë në Basel me formulën e huazimit.

Jo vetëm shitje të vështira për Interin, aktualisht të përqendruar në një punë të hollimit të skuadrës. Përveç privimit të tyre nga Hakimi, i cili u shit në PSG, klubi Nerazzurri po përpiqet të vendosë të gjithë ata lojtarë që nuk janë pjesë e projektit teknik të sezonit të ardhshëm. Midis këtyre shumë të rinjve që kanë nevojë të luajnë vazhdimisht, siç është sulmuesi Sebastiano Esposito.

Talenti i lindur në 2002, i freskët nga një sezon i ndarë midis Spal dhe Venecias në të cilin ai mblodhi një total prej 32 paraqitjesh dhe 3 golash, u transferua në Basel me formulën e huazimit njëvjecar me të drejtë blerjeje por Interi ruan të drejtën e riblerjes.