Lega Serie A ka njoftuar se sezoni 2019/20 në Serie A do të rifillojë më 13 qershor, pasi është arritur marrëveshja për protokollin mjekësor që duhet ta ndjekin klubet.

Stërvitje do të rifillojnë nga data 18 maj, ditën e hënë dhe klubet do të kenë kohë gati një muaj për t’u përgatitur për rifillimin e sezonit.