Përforcimi i gjashtë veror, blerje ad hoc për mesfushën e Sevillas.  Thomas Delaney (1991) largohet nga Borussia Dortmund dhe fluturon për në Spanjë, në një transferim prej 6 milionë eurosh.

Mesfushori danez, autor i një evropiani të madh, transferohet në klubin andaluzian, duke nënshkruar një kontratë që do të përfundojë në 30 qershor 2025.