Tottenham Hotspur ka njoftuar nënshkrimin e Emerson Royal (1999) nga Barcelona për 25 milionë euro.

Mbrojtësi i djathtë brazilian ka nënshkruar një kontratë me ekipin nga Premier League deri më 30 qershor 2026 dhe do të vesh fanellën me numrin 12.